مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت سهامی خاص

با سلام.
از سال 82 به اتفاق برادرانم و همسرانمان یک شرکت سهامی خاص جهت ارائه خدمات اینترنتی ثبت کردیم.
اعضای هیات مدیره و سهامداران خودمان بودیم و البته عنوان اعضاء درسال های متفاوت تغییر می کرد.
از سال 1388 مدیر عامل شرکت شخص ثالثی تعیین و بدون داشتن سهم طبق روزنامه رسمی مدیر شرکت شد.ولی سه برادر همچنان در سمت اعضای هیات مدیره باقی ماندیم.
- البته ایشان و همسرشان و همسر من بابت حضور در شرکت بازای واریز حق بیمه ماهانه تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار دشتند.
- نکته دیگر اینکه هیچ قراردادکار یا مشابه آن وجود نداشته و سهامداران بصورت ماهیانه از محل درآمد شرکت مبالغی را بابت حق السعی در شرکت دریافت می کردیم.
اخیرا بدلیل مشکلات خانوادگی که بین برادران بوجود آمد یکی از برادران-با سمت نایب رییس هیات مدیره طبق آخرین تغییرات روزنامه رسمی- به اداره کار مراجعه نموده و ادعای کارگر بودن در شرکت کرده و از اینجانب - با سمت رییس هیات مدیره طبق آخرین روزنامه رسمی- به جهت اینکه مسوولیت تهیه و تکمیل لیست حق بیمه ماهیانه بر عهده من بود و بدلیل حضور و سکونت دایمی مدیر عامل در استان تهران ناگزیر فرم ها به اسم من به تامین اجتماعی می رفت بعنوان کارفرمای شرکت شکایت نمود و درخواست حقوق معوقه طبق قانون کار از شخص اینجانب کرده است؟
سوال اول این است: اصلا چنین ادعایی و شکایتی به اداره کار طبق قانون کار یا تجارت صحیح است؟
سوال دوم اینکه اساسا طرح چنین شکایتی از سوی یکی از سهامداران و نیز عضو هیات مدیره از سایر اعضا و سهامداران صحیح است؟
سوال سوم اینکه در صورت صحیح بودن چنین ادعایی آیا اعضای هیات مدیره -که خود ایشان عضو آنست -طرف شکایت خواهند بود یا مدیرعامل یا شرکت؟
با تشکر

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،حضوری نزدوکیل برویدراهنمایی خواهیدشد.موفق باشید