مشاوره حقوقی رایگان - حادثه حین کار

سلام. حین کار با سنگ رس زانو چپم را تا استخوان بریدم باید چه کار کنم ساختمان بیمه است خودم شکایت کنم و دیه اش چقدره پیمانکار میگه شکایت نکن بیمه خودش میده راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

باید از پیمانکار شکایت کنید و دیه بعد از برسی های پزشکی قانونی مشخص و در رای دادگاه لحاظ خواهد شد

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام،اینکه شکایت کنی یا بستگی به شما دارد.شما می توانید با پیمانکار مصالحه کنید یا اینکه به دادسرا شکایت کنید و درصد دیه شما را پزشکی قانونی مشخص خواهد کرد.