مشاوره حقوقی رایگان - سفته ضمانت وام

سلام
خانم بنده ضامن همکارم شده تا حالا ایشون اقساط وام رو پرداخت نکرده بانک از خانومم سفته داره ولی تا حالا اجرا نگذاشته چطور میتونیم همکارم را مجبور به پرداخت اقساط کنیم. اگر بانک برای سفته اقدام کنه چکار کنیم.

پاسخ ها :

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام فعلا کار خاصی نمیشه کرد تا تمام اقساط را پرداخت نکنید نمیتونید علیه همکارتون دادخواست بدید
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer