مشاوره حقوقی رایگان - تکلیف ضامن در صورت خروج وام گیرنده از کشور

با سلام.
دو ماه پیش، ضمانت شخصی رو در بانک کردم و من از طرف مقابل سفته گرفتم به میزان دو برابر ضمانت.
ولی الان متوجه شده ام که دارد، کارهای خروج از کشور را انجام میده و میخواد کلا از ایران برود.
من چکاری میتوانم انجام دهم و اقدامی کنم که وام گرفته شده اون گردن من نیوفته؟

پاسخ ها :

مرتضی جمالوند

جناب آقای مرتضی جمالوند :

با سلام و وقت بخیر؛
شما می توانید نسبت به مطالبه وجه سفته اقدام و از آن را ممنوع الخروج کنید چون ضامن شده‌اید می بایست مبلغ مورد ضمانت را پرداخت نمایید و در دادخواست علیه علیه شخص مضمون عنه مطالبه طلب نماید