مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت فرزندان شاهد از پیمانی به قراردادی قطعی یا رسمی قطعی

باسلام
اینجانب به مدت 1 سال است که در شرکت زیر مجموعه سازمان آب و برق خوزستان به صورت پیمانی با مدرک کارشناسی ارشد مشغول به کار هستم. برای تبدیل وضعیت از پیمانی به قراردادی دائم یا رسمی قطعی چه کارهایی باید انجام دهم؟ و آیا باید به دیوان عدالت اداری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

معمولا پس از سه سال از زمان استخدام پیمانی باید از طریق کارگزینی اقدام کنید