مشاوره حقوقی رایگان - موجر از تحویل پول پیش به مستاجر امتناع میکند

سلام من مستاجر هستم بنده ویلایی در شمال اجاره کردم بعد به علت مشکلی که برام پیش آمد به موجر گفتم که پیش از زمان رسید قرارداد تخلیه میکنم ایشون گفتن تا من کسی پیدا نکنم نمیتونم پول پیش شما را بدهم و حالا بیش از 6 ماه گذشته و هنوز پول پیش را ندادن من باید چیکارکنم تا بتوانم پول را بگیرم ، تشکر اگه راهنمایی کنید.

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.بستگی به قراردادتان دارد.اما عقد اصولا لازم است وهریک از طرفین بدون رضایت طرف دیگر نمی تواتد آن را بر هم زند