مشاوره حقوقی رایگان - مدت زمان بازنشستگی

با سلام شرکت که مشغول به کار هستم جزو مشاغل سخت محسوب میشود با توجه به اینکه بنده چند ماه اول جای دیگر مشغول به کار بوده و بیمه و سابقه رد شده ( مشاغل سخت نمیباشد ) و چندین سال هست که در این شرکت مشغول بکار میباشم با این اوصاف بنده در چند سال بازنشست میشوم ؟

پاسخ ها :

جهانبخش باقری مطلق

جناب آقای جهانبخش باقری مطلق :

سلام، در کارهای سخت وزیان آور باید 20 سال به طور مستمر و مداوم کار کنید و اگر مستمر نباشد باید 25 سال کار و با سن 50 سال می توانید بازنشسته شوید.