مشاوره حقوقی رایگان - مهریه و تمکین

سلام چند سوال دارم خدمتتون. ابلاغیه برام اومده مبنی بر تقاضای تمکین 1 شخص قصد زندگی دارد و میخاهد امادگی خود را اعلام کند در این صورت در دادگاه چه اتفاقی می افتد 2 زن در چه صورتی میتواند مهریه اش را مطالبه کند بدون این که طلاق بگیرد ایا امکانش هست یا خیر و اگر مرد این شرایط را قبول نکند چه میشود ؟

پاسخ ها :

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

سلام. در صورت عدم بازگشت شما به زندگی نشوز شما اثبات می‌شود و نفقه ساقط می‌شود یعنی همسر شما الزامی به پرداخت نفقه ندارد. شما هر زمان بخواهید میتوانید مهریه را مطالبه کنید ربطی به طلاق ندارد