مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

سلام
در ساختمانی زندگی میکنم که فاقد پنجره میباشد و دارای دو نورگیر مشاع با ساختمان بالایی میباشد، لیکن همسایه بالایی سیگاری میباشد و از پنجره نورگیرشان بوی نامطبوع سیگار تمام ساختمان را بر میدارد، چندین بار اعتراض کردیم ولی میگوید ساختمان خودش هست.
چند سالی هست که ما نتوانستیم به خاطر بوی سیگار همسایه از هوای آزاد این نور گیر استفاده کنیم.
یکبار هم اعلام کرد یکی از نورگیر ها برای من چون سیگار میکشم و آن یکی برای شما، ولی حتی حرف خودش راه هم چندین و چند بار نقض کرده است. یکبار هم به ایشان گفتم بنده و فرزندانم مشکل تنفسی داریم و ایشان گفتن منزل خودم هست شما برو یک منزل اختصاصی برای خودت تهیه کن.
لطفا راهنمایی کنید