مشاوره حقوقی رایگان - تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی

من کارمند پیمانی یکی از سازمانهای دولتی هستم که 5 سال پیش پس از ارزیابی های مختلف، حکم پیمانی گرفتم و استخدام شدم. دوره پیمانی من 3 سال بوده که تمام ارزیابی ها رو با موفقیت طی کردم. اما اخیرا با وجود اینکه تقریبا 1 سال از زمان تبدیل وضعیت من گذشته، شرط تبدیل وضعیت رو طی کردن ازمون های مجدد و تکراری تعیین کردند. آیا این اقدام سازمان قانونی هست؟

پاسخ ها :

شرایط تبدیل وضعیت از پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت استخدامی پیمانی به رسمی تبدیل وضعیت استخدامی پیمانی تبدیل وضعیت استخدامی به رسمی تبدیل وضعیت استخدامی قوانین تبدیل وضعیت استخدامی تبدیل وضعیت استخدامی