مشاوره حقوقی رایگان - ترخیص خودرو

باعرض سلام
بنده یک پراید مدل 92دارم که 5ساله پیش بصورت اقساط خریداری کردم الان خودرو را به دلیل خلافی بالا توقیف شده نه برگ سبز دارم نه سند نه قولنامه فقط کارت ماشین هست که بنام مالک بیمه نامه که 5ساله به اسم خودم صادر میشه معاینه فنی که بازهم بنام خودمه اون شخص که سند بنامش هست رو پیدا نمیکنم آیا میشه یجوری با یه تبصره ای ترخیص کرد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

کارت ماشین بر اساس برگ سبز صادر میشود. به مرکز تعویض پلاک رفته و درخواست برگ سبز کنید.
سپس بر اساس قولنامه ازکسی که سند بنامش هست و فروشنده دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی بدهید چنانچه نشانی را نمی دانید مجهول المکان اعلام کنید