مشاوره حقوقی رایگان - گرفتن اصل مدرک برای تهیه کپی برابر اصل

باسلام. چند مالک بدون اطلاع من در یک دفترخانه اقدام به تنظیم تقسیم نامه نموده و بدون رضایت و امضای من (و مالکینی که من از آنها خریداری کرده ام) با گفتن این که بقیه در شهرستان هستند و آنجا امضا خواهند داد از دفترخانه گواهی امضا را گرفته و به شهرداری برده اند. بخش صدور پروانه شهرداری عمدی یا سهوی مرتکب اشتباه شده و امضای همه مالکین را چک نکرده است. یکی از مالکین تقریبا تا مرحله انتهایی پیش رفته است و می خواهد پروانه ساخت بنا بگیرد. من متوجه شدم و در شهرداری درخواستی نوشتم که با توجه به مدارک پلاک را در لیست سیاه صدور پروانه قرار دادند. ولی بخش حقوقی شهرداری گفت ما محدودیت زمانی داریم و باید دستور قضایی بیاورید.
با اعتراض من و تهدید به شکایت مجددا مالکین جمع شدند و برای تقسیم نامه جدید تفاهم نامه امضا کردیم تا یکی برای انجام امور در شهرداری و قطعه بندی جدید اقدام کند. اصل مدرک را به او دادیم و به هر کدام از ما یک کپی دادند. شخص مورد نظر می گوید شهرداری همان قطعه بندی قبلی را قبول دارد. حالا من می خواهم به شهرداری برای تقسیم نامه و تفاهمی که کرده ایم مدارک را بدهم که اصل یا کپی برابر اصل را می خواهد. شخص مورد نظر از دادن اصل مدرک برای تهیه کپی برابر اصل طفره می رود. چه نوع اقدامی می توانم انجام دهم.
با تشکر فراوان

پاسخ ها :

عادل بابایی

عادل بابایی :

اگر مدارک متعلق به شماست میتوانید از ایشان شکایت کنید