مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ساعت کاری معلولین همزمان با قانون ارتقا بهره وری

سلام
من پرستار هستم و معلولیت جسمی دارم. طبق قانون معلولین می تونن تا ده ساعت در هفته کاهش ساعت کاری داشته باشن اما کارگزینی ما میگن چون از قانون ارتقا بهره وری استفاده می کنی نمی تونی از کاهش ساعت کاری معلولین استفاده کنی در صورتی که من جایی توی اینترنت پیدا نکردم که این رو گفته باشه
امکانش هست بهم بگید می تونم از هر دو قانون همزمان استفاده کنم یا نه اگر میشه چجوری باید از حقم دفاع کنم؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام قانون ارتقا بهره وری مانع الجمع با قانون معلولین نسیت بنا براین میتوانید استفاده کنید