مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ساعت کاری معلولین

سلام وقت بخیر. بنده در حوزه علمیه مشغول به کار هستم و دارای معلولیت شدید جسمی هستم
ساعت کاری حوزه در هفته برای تمامی کارمندان 35 ساعت است با توجه به قانون حمایت از معلولین و کاهش ده ساعت کاری برای معلولین ایا این قانون برای بده هم مورد استفاده است و می توانم ده ساعت کمتر کار کنم؟ یا چون ما مثل وزارت کار 44 ساعت در هفته کار نمیکنیم این قانون شامل من نمی شود ؟
البته حوق ماهانه دو میلیون بیشتر نیست

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از ارگان مربوطه بپرسید تا دقیقتر بررسی شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید