مشاوره حقوقی رایگان - متراژ عقب نشینی

سلام شهرداری گفته باید تو زمینم 5متر مربع عقب نشینی کنم کلا. طول زمینم 12متره. الان اومدن برام اندازه زدن ، یه سر زمینم 90سانت ، یه سر دیگه 60 سانت در 12متر آیا میشه همون 5متر مربع یا مساحتش باید عوض کنه . اگه باید عوض کنه میشه بگید از دو سر زمین چند سانت باید کم بشه که در 12متر مساحت عقب نشینی بشه 5 متر مربع ؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلاام مورد شما بستگی به نقشه کلان سهرسازی دارد اینکه چرا باید عقب نشینی نمایید به طرح مصوب باید رجوع شود. متاسفانه امکان راهنماییتان قبل از مطالعه پرونده شهرداری به وضوح میسر نیست ولی مقادیری را که بیان داشته اید به نظر صحیح میرسد.