مشاوره حقوقی رایگان - پنجره منزل

سلام خدمت شما منزل ما شرقی غربی هست و 5 پنجره به کوچه و 3 پنجره به حیاط منزلمون داره و چون آفتابگیر نیست ما مجبوریم پرده ها رو کنار بزنیم تا نور داخل بیاد و در تابستان و بهار چند پنجره رو برای جریان هوا باز میذاریم مثلا مبلمان ما کنار پنجره هست و ما گاهی بیرون رو میبینیم همسایه روبه رو که یک مجتمع 8 واحدی هست و هر واحد فقط یک پنجره داره و پرده هاشون همیشه بسته است از کوچه فریاد زده از الفاظ نامناسب استفاده کرده و گفته پشت پنجره نیاید ایشون یه خانم مسن و بی ادب هست با توجه به اینکه ما به کوچه مشرف هستیم نه منزل اون ها میخواستم بدونم آیا ما واقعا حق استفاده از پنجره برای دیدن کوچه رو داریم یا خیر؟ و با توجه به توهین و آبروریزی ایشون آیا می تونیم ازشون شکایت کنیم؟ ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،قانونا وقتی پنجره داریداستفاده قانونی هم میتوانیدداشته باشیدمثل استفاده از پشت بام،لیکن چشم چرانی،گرفتن عکس ویا...هم قانونا هم شرعاوهم اخلاقاصحیح نیست