مشاوره حقوقی رایگان - کارگری و کارفرما

من حدود 7 سال در یک شرکت مدیر بوده ام و با تغییر مدیر عامل شروع به تعدیل نیرو میشود و قرارداد های پرسنل رو تبدیل به قرداد 3 ماهه میکنند که پس از اتمام زمان قرارداد تعدیل بشویم در حال حاضر قراردادم تموم شده و خاتمه همکاری زدن برام در صورتی که در بنده چهار سال هست سنوات نگرفته ام. من چه جور میتوانم شکایت کنم و ثابت کنم که قراردادم دائمی بوده و کارفرما کلاهبرداری میکند و یه سری قرارداد موقت تنظیم میکند که راحت تر تعدیل کند.

پاسخ ها :

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،به اداره کارمراجعه،وهمین مطالب رادرفرم مربوطه بنویسید.موفق باشید