مشاوره حقوقی رایگان - جلب فرد ورشکسته

با سلام.
حکم جلب فردی را دارم که رفته و حکم ورشکستگی گرفته. به حکم ورشکستگی اعتراض شده و رفته برای تجدید نظر
حالا سئوال این است که فرد مورد نظر که خانواده اش در ترکیه زندگی میکنند و تمام دارایی خود را به نام زن و فرزندانش کرده چطور میتواند ادعای ورشکستگی نماید
حالا اگر این فرد را جلب نمایم ایا به جهت همان حکم ورشکستگی بدون وثیقه از زندان ازاد میشود؟

پاسخ ها :

جلب ورشکسته حکم ورشکستگی ورشکستگی حکم جلب ورشکسته