مشاوره حقوقی رایگان - شکایت و حکم ورشکستگی

با سلام
بنده مدیر یک شرکت عمرانی هستم در یکی از پروژه ها، نماینده شرکتم با ناظر کارفرما دست به یکی می کنند و درصد پیشرفت کار را بالاتر اعلام می کنند و پس از مدتی این موضوع برملا می شود نماینده شرکت متواری می شود و ناظر نیز اخراج می گردد. حالا کارفرما وجه مازاد پرداختی را از شرکت می خواهد و شرکت هم تمام وجه دریافتی را به نماینده پروژه داده بود تا سریعتر پروژه را به اتمام برساند. کارفرما از شرکت شکایت می کند و شرکت محکوم به پرداخت می شود. ولی چون نمی تواند این مبلغ را پرداخت نماید کاvفرما می خواهد برای شرکت حکم ورشکستگی بگیرد حالا پند سوال دارم:
1- شرکت می تواند از نماینده خودش شکایت کند ضمن اینکه قراردادی با او نداریم ولی رسیدهای پرداخت وجوه به حساب آن شخص موجود است. من از شخص دیگری پرسیده بودم گفتند باید ابتدا وجه کارفرما را پرداخت نمایید و بعد از نماینده خودتان شکایت کنید چون در غیر اینصورت هنوز به شرکت ضرری وارد نشده است. می خواستم نظر شما را بدانم.
2- در صورتی که حکم ورشکستگی گرفته شود مدیران شرکت می توانند شرکت دیگری ثبت نمایند و کلا چه محدودیتهایی برای مدیران به همراه دارد.
3- شرکت بابت این پروژه که سودی هم نکرده است به مالیات بدهکار است می خوام بدانم در صورت حکم ورشکستگی، دیگر نیازی به پرداخت مالیات نیست؟

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

1 - همکارم در پاسخ به سوال اول درست گفته شما حتما باید بدهی خود به طلبکار را بدهید که بعد بتوانید به نماینده خود رجوع کنید.
2 - صدور حکم ورشکستگی شرکت شما عواقب متعددی برای شما دارد که در این مقال نمی گنجد.
3 - اداره مالیات هم در لیست غرما قرار می گیرد

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

این که شرکت چه نوع شرکتی است و مسئولیت مدیران چقدر است باید از اساسنامه دید