مشاوره حقوقی رایگان - اجرای احکام حقوقی

سلام مبلغ صد میلیون جهت شراکت به رفیقم دادم بعد از مدتی به مشکل برخوردیم و کارمون به شکایت کشید دادگاه حکم داده صد تومن منو برگردونه
الان یک سال از زمان حکم دادگاه گذشته و هنوز پرداخت نکرده
سوال
الان چه مبلغی باید بهم پرداخت کنه همون صد تومن؟ یا چیزی بهش اضاف میشه؟ اگر میشه چجوری و بر اساس چه فرمولی.
بعد از یک سال چند درصد به پول اضاف میشه.
ممنون میشم جواب بدید

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.اگر در حکم دادگاه جبران خسارت بابت تاخیر در تادیه قید شده باشد محکوم به آن نیز خواهد شد علاوه بر صد میلیون