مشاوره حقوقی رایگان - بازگشت به کار و الزام به تنظیم قرارداد کار معین

باسلام
بنده در سال 91 در یکی از فرمانداری های استان خوزستان با توجه به نامه وزارت کشور که تمامی فرمانداریهای سراسر کشور را ملزم نموده که آن دسته از فرمانداری های که کارشناس فناوری اطلاعات ندارند از هر طریق جذب و بکارگیری آن ممکن و ضرروی می باشد جذب شدم. و بعد از گذر چند ماه به طور شفاهی قرارداد بستن و از طریق یک شرکت زیر مجموعه در بخش عمران اقدام به پرداخت حقوق و مزایا نمودن. و بعد از سال 94 به یک شرکت دیگر حقوق و مزایام منتقل شد. ولی در طول 5 سال که خدمت میکردم پست مسئولیت واحد فناوری اطلاعات و ارتباطات و کارشناس امور اجتماعی و همچنین مسئول کمیته فناوری انتخابات و دیگر احکام متعدد داشتم و همچنین اکثر روسای کشوری و استانی و شهرستانی از عملکرد اینجانب رضایت داشتند و تقدیرنامه های متعددی صادر شد و همچنین گواهی دوره آموزشی متعدد از مرکز آموزش و پژوهش دریافت نمودم. حال بعد از گذر 5 سال به طور شفاهی و بدون دلیل و تخلف بنده را اخراج کردن
تمامی مستندات هم موجود است
آیا بنظر شما اگر در دیوان عدالت اداری شکایت کنم میتوان رای بازگشت به کار و الزام به تنظیم قرارداد کار کنم.

پاسخ ها :

حسينعلي  دلفان آذري

جناب آقای حسينعلي  دلفان آذري:

سلام باید کمتر از یک ماه به اداره کار شکایت کنی..بعد از یکماه نمیتونی

پرسشگر :

بنده سوالی مفهوم بود ولی جواب شما چیز دیگه ای است لطفا توجه کنید دوباره

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.به دیوان نه به اداره کار با موضوعیت بازگشت به کار وبه استناد قرارداد شفاهی طرح شکایت کنید.یاالله