مشاوره حقوقی رایگان - نفقه محجور

سلام. میخواستم بدانم بعد از فوت پدر فرزندانم، تامین اجاره ی منزل بر عهده ی پدربزرگ هست ؟ بر چه اساسی این میزان اجاره و پول پیش مشخص میشه ؟ از دارایی بچه ها باید پرداخت بشه یا از دارایی خود ولی قهری ؟ در صورت ازدواج مجدد ایا نفقه ی فرزندانم و یا پول اجاره خانه قطع میشه ؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

نفقه فرزندان شامل مسکن ـ خوراک ـ پوشاک و ... اگر پدر نباشد به عهده جد پدری است.
اگر محجور خودش اموال داشت قیم از اموال خود محجور حق دارد برداشت کند.
در صورت ازدواج مادر بچه ها نفقه بچه ها قطع نمیشود. پدر بزرگ باید پرداخت کند