مشاوره حقوقی رایگان - فروش خودرو به صورت وکالتی

با سلام. بنده اول برج 9 سال 98 یه ماشین فروختم به صورت وکالتی، بعد 2 ماه که تاریخ وکالت نامه تمام شد خریدار اقدام به تعویض پلاک نکرد به علت اینکه قصد فروش دارد و موقع فروش یه وکالت از بنده میگیرد ، بعد 8 ماه که خودرو را فروخت بنده یه وکالت 20 روزه دادم و تعهد گرفتم که تمام مسئولیت قضایی و انتظامی به عهده خریدار میباشد و اکنون موقع تعویض پلاک موتور دستکوب تشخیص داده شده ایا خریدار میتواند شکایت کند ؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

بنده تعهد را دقیقا برای روز اول که ماشین را تحویل دادم تنظیم کردم یعنی به تاریخ شروع وکلات اولم ، پس در این صورت مشکلی متوجه من نیست؟

دستکوب بودن موتور خودرو شکایت به دلیل دستکوب بودن موتور خودرو موتور دستکوب خودرو فروش خودرو به صورت وکالتی وکالت فروش خودرو موتور خودرو خرید و فروش خودرو خودرو