مشاوره حقوقی رایگان - قطع دو طرفه سیم کارت همراه اول با عنوان قطع اقرارنامه

سلام، چند روزی است سیم کارت من که بنام خودم هست قطع دوطرفه شده ، از شماره پشتیبانی 9990 و مراجعه به مخابرات محل اقامت پاسخی که دادند این بوده که صبور باشید و دلیلی مبنی بر این اقدام مخابرات عنوان نکردند، آیا اینگونه اقدامات وجهه قانونی دارد ؟ و قطع اقرارنامه دقیقا چیست؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام پاسخ حضرتعالی طی تماس تلفنی داده شده و راهنمایی های لازم صورت گرفته