مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین مشاعی

زمین کشاورزی مشاعی داریم که ارثه پدریه. برای تقسیم به تفاهم نرسیدیم و به درخواست بقیه از دادگاه درخواست فروش کردیم. زمین تازه نشاء شده. میخوام بدونم که چقدر زمان میبره تا رسیدگی بشه. و بعد از فروش محصول داخل زمین ماله خریداره یا برای کسی که زمین دستشه و تازه برنج نشا کرده؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام جهت فروش ماترک متوفی ابتدا نیاز به گواهی حصر وراثت هست که خود پروسه ای است زمان بر از یک ماه ماه تا چهار ماه در صورت وجود سایر شرایط دادگاه دستور فروش خواهد داد ضمن اینکه وراث خود نیز می توانند با در دست داشتن گواهی حصر وراثت با توافق یکدیگراقدام به فروش ارثیه نمایند و نیازی به دستور فروش دادگاه نیست. محصول داخل زمین نیز تابع توافق شما با مشتری است اما قانونا محصول زمین متعلق به صاحب بذریا کسی است که برنج نشا کرده می بایست پس از برداشت برنج اجرت المثل زمان تصرف به خریدار زمین پرداخت نماید