مشاوره حقوقی رایگان - غرامت و معلول حین خدمت

سلام خسته نباشین من سرباز سپاه بودم که در حین خدمت رباط صلیبی و مینکس پاره کردم و معلول در حین خدمت شناخته شدم الانم واسه رباط و مینیکسم 13درصد حق غرامت زدن به گفته خودشون 3میلیونو 900ت میشه کمتر از هزینه ای که خرج کردم و پامم هنوز با گذشت 10ماه درست نشده خواستم ببینم راه دیگه ای هست بهم راهنمایی کنین بخدا نه پام درست شده نه هزینه ای که خرج کردمو میدن

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با فرض سوال شما 13 در صد بالغ بر بیست میلیون تومان می شه.شما حق اعتراض به کمسیون عالی وسپس دیوان عدالت اداری دارید.یاالله