مشاوره حقوقی رایگان - ابطال پلاک خودرو

با سلام و خسته نباشید، شخصی حدود 10 سال پیش به نام بنده 2 تا ماشین خریداری کردند که بعد از فروش ماشین ها هر دو پلاک یکی در سال 1390 و دیگری در سال 1391 فک شده اند. آیا امکان پذیر هست من درخواست بدم که هیچ گونه پلاکی با کد ملی بنده وجود نداشته باشد و این پلاک های فک شده به طور کلی ابطال گردند؟ (خواست بنده این هست که این پلاک های غیر فعال با کد ملی من ابطال گردند و هیچ پلاکی به نام من وجود نداشته باشد.)
ممنون که پاسخ میدید و ممنون از سایت خوبتون.

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

وقتی شما ماشینی پلاک ندارید اون پلاک ها ارزش قانونی ندارد وفقط به شما داده میشود ولی امکان داره به خودتان هم تعلق نگیرد .