مشاوره حقوقی رایگان - تبادل لوایح اعسار

اگر متشاکی پرونده با توجه به قسط بندی دادگاه هیچگونه وجه تابحال پرداخت نکرده باشه و باز هم از رای دادگاه تقاضای تجدیدنظر دارد سوالم اینجا شاکی چه متنی بنویسه که پرونده برای تجدیدنظر نرود بلکه قطعی اجرا شود؟

پاسخ ها :

تجدید نظر متشاکی برای ناتوانی در پرداخت اقساط اعسار از پرداخت تجدید نظر تبادل لوایح اعسار اعسار