مشاوره حقوقی رایگان - تجمیع آرا

سلام.
در سه شعبه چهار پرونده در یک موضوع واحد رسیدگی و با قبولی اعسار ها، با پیش پرداخت ها، تقسیط های متفاوت، رد مال و جزاء در همه شعب منجر به صدور رای شده است. برای یکپارچه شدن کلیه آرای هر 4 پرونده در 3 شعبه به صورت یک رأی ( محکومیت ) و ( رد مال ) و ( جزاء ) چطور درخواست نمایم که در مجموع یک رأی و یک پیش پرداخت و یک قسط واحد شود.
ضمنا پس از تجمیع با توجه به این که درآمد من کارگر ساده قانون کاری 3.500.000 تومان ماهیانه است که هم اقساط را پرداخت کنم و هم بتوانم زندگی بکنم. در صورت سنگین بودن پیش پرداخت و اقساط، آیا میشود تقاضای تقلیل یا اعسار پس از تجمیع داد؟
با تشکر لطفا سریعا جواب من را بدهید. ممنون .

پاسخ ها :

خسرو شاهین

جناب آقای خسرو شاهین :

سلام باید از طریق اجرای احکام درخواست تجمیع پرونده ها رو بدین