مشاوره حقوقی رایگان - مسکن مهر

کلاهبرداری مسکن مهر
مسکن مهر پردیس خریداری کردم متوجه شدم مالک اول مسکن مهر ملک خود را به دو نفر غیر من فروخته است که من نفر اول هستم با پیگیری قضایی هنوز دادگاه ملک را بنام من نکرده و گفته مالک اصلی شرکت عمران پردیس و نفر اول میباشد با اینکه من وکالتنامه و وکالت بلاعزل دارم مالک اول میگه مهر همسرم میباشد مسکن مهر ... تکلیف من چی میشه ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

درود می بایست مدارک شما بررسی گردد. پاسخ اجمالی راهگشای شما نخواهد بود

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

اولا سلااااااااااااااااااام !!!!
دوما سوالتون ناقصه . منظورتون اگر اینه که خانمتون برای مهریه اش مسکن مهرتون رو توقیف کرده بله ایشون مقدم از شما هستن