مشاوره حقوقی رایگان - اجاره ی ملک

با سلام خدمت شما من از یکماه پیش میخواستم ملکی را اجاره کنم اما بنگاه دار هر بار به یک بهانه ای مانع میشد تا اینکه امروز با اینکه میدانست خواهان اجاره ی ملک هستم بدون اینکه خبر داشته باشم ملک را به شخص دیگری اجاره داده و من هم باید از خانه ای که داخل آن نشستم بلند شم و دیگر مهلت پیداکردن خانه ی دیگری را ندارم لطفا مرا راهنمایی کنید آیا میتوانم از بنگاه دار بابت فریبی که بهم داده شکایت کنم؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام خیر جرمی مرتکب نشده است خلاف اخلاق اسلامی و حرفه ای رفتار کرده است