مشاوره حقوقی رایگان - بازنشستگی با 30 سال سن و 46 سال سن

سلام، خانمی با 30 سال سابقه و ‌46 سال سن در اداره ای مشغول به کار هستن و حاضر به بازنشستگی نیستن ( بدلیل اضافه کار و خدمات رفاهی بالایی که دریافت میکنند چون در صورت بازنشستگی فقط پایه حقوق دریافت میشه ) و متاسفانه یک زنجیره ردیف سازمانی امکان ارتقا ندارند و به زعم ایشان تا 5 سال دیگه می توانند شاغل بمانند که دو سه نفر این میون با ردیف پایین بازنشسته میشن و متضرر میشن، ایا واقعا قوانین این اجازه ره رو به بیمه شده تامین اجتماعی میده که تا 35 سال خدمت کنه حتی اگه سازمان موافق حضورش نباشه؟ راهنمایی کنید با کدوم بند و بخشنامه میشه ایشون را راضی به بازنشستگی کرد؟؟

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام اگر شما اداره هستید که حتما پاسخ را میدانید . حکم بازنشستگی و امتناع از ورود ایشان به محل کار
اگر ذینفع نیستید کار ایشان در محل مزبور چه لطمه ای به شما میزنه ؟

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

با مدرک کارشناسی ارشد د ادارات دولتی تا 35 سال سابقه کار می کنند البته موافقت دستگاه ملاک است