مشاوره حقوقی رایگان - تحصیل مال از طریق نامشروع

سلام مبلغ 470 هزار تومن پول به حساب بنده واریز شد و 830 هزار تومن که پوله خودم بود با هم به مبلغ 1300خرید اینترنتی شد روز جمعه بود بانک بسته بود نتونستم پیگیری کنم فرداش رفتم بانک پرینت گرفتم اون 1300خرید اینترنتی شده بود از یه شعبه نامعتبر و من شکایت کردم راجب همین بعد اون 470 هزار تومن که واریز شده بود به حساب من اون شخص از من شکایت کرده ولی من هیچکدوم اینا اصن خبری نداشتم بلکه خودمم مال باخته هستم من الان مجرم هستم ؟ اگر نیستم در دادگاه چه چیزی برا مستندات ارائه کنم واقعا خیلی برام مهمه خاهش میکنم جواب بدین خیلی ممنون

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام عصربخير
جاي نگراني نيست
شما بااستعلام بانك ، قطعاراه دفاع خواهيد داشت و باتوجه به اينكه عنصر معنوي( سونيت) كه ركن اساسي تشكيل جرم ايت مفقودو درشما انگيزه مجرمانه وجود ندارد قرار منع تعقيب براي شماصادر ميشود واصطلاحا تبرئه ميشويد

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

همین صحبت ها و مدارکی که از حساب شما خرید شده بود