مشاوره حقوقی رایگان - امضانگاری و انگشت نگاری

سلام عموی بزرگم و کوچکم 15 سال است ما را فریب داده اند بعد از چند سال سند مالکیت گرفته اند 15 سالی میشد که میگفتند خانه پدری در روستا را با پول از پدرمون خریده ایم در چند کاغذ هم نوشته شده که 3 پسرم شریک میباشند که یکی از پسرانم امتناع میکند و در کاغذ دیگری نوشته شده که ملک را به نام 2 فرزندانم انتقال نموده ام و فلان پسرم و فرزندان دیگرم حق دیگری از این ارث ندارند برای ساختن خانه بلا مانع است در حالی که 2 تا عموم ادعا دارند که پدرمون فروخته ایا این امکان دارد که کلاهبرداری باشد یا نه و چطور میتوان به امضا نگاری و انگشت نگاری و یا کلاهبرداری و جعلی ان اقدام کرد؟

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

سلام . اگر مطمئن هستید جعل صورت گرفته می بایست علیه جاعل شکایت نمایید و موضوع به کارشناس ارجاع می شود.