مشاوره حقوقی رایگان - املاک

سلام
چند سال پیش همسرم و پدر شوهرم ملکی ( 2 طبقه شخصی ) مشترک خریداری کردند که سهم پدر شوهرم 4 دانگ بود و سهم ما 2 دانگ..
به علت کوچک بودن منزل ما که در طبقه اول بود ما با هزینه خودمان حدود 23 متر به زیر بنا فقط در طبقه اول اضافه کردیم
الان که می خوایم خونه بفروشیم پدر شوهرم از اون قسمت اضافه شده به ما فقط پول 2 دانگش رو می خواد بده و 4 دانگش رو خودش می خواد برداره
می خواستم بدونم که این 23 متر اضافه بنا، که ما کل هزینه اش رو پرداختیم از لحاظ قانونی و شرعی کل پولش به ما میرسه یا فقط 2 دانگش میرسه
البته اینم بگم که موقع ساخت همسرم خیلی اصرار کرد که پدرش مشارکت کنه ولی ایشان گفتند که خودتان بسازین وقتی خواستیم بفروشیم سودشم مال خودتان باشه ، اما حالا زده زیر حرفش ..
لطفا راهنمایی کنید. ممنون

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

4دانگ به غیر از 23 متر که خودتان هزینه کردید سهم پدر همسرتان است