مشاوره حقوقی رایگان - تخليه واحد مسکونی در شرايط کرونا - به دليل اسيب رساندن به واحد همسايه

با سلام و احترام

قرارداد اجاره از سه ماه قبل (1.1.99) تمام شده و قرارداد هم تمدید نشده . به دلیل نفوذ آب به اپارتمان طبقه پایین از طریق حمام و سرویس بهداشتی، سقف و دیوار همسايه مشکل پیدا کرده و نیاز به تعمییر ضروری است. لاکن مستاجر حاضر به تخلیه واحد نیست و از شرایط ایجاد شده به دلیل کرونا سوء استفاده می کند. با توجه به این شرايط و احتمال اسیب بیشتر به بنا چگونه می توان مستاجر را اخراج کرد.
با تشکر

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

باید با هم توافق کنید .