مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور اولیای دم

سلام وقت بخیر
اولیای دم از همون جلسه اول میتونن دادگاه نرن و بجاشون وکیلشون بره ؟
و اگه رفتن اولیای دم ضروری باشه باید چیکار کنن تا با قاتل روبرو نشن ؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.جلسه اول بازپرسی یا دادگاه کیفری دو؟وکیل در هر صورت می تواند حقوق قانونی موکل یا موکلین را مطالبه نماید مگر مرجع قضایی ضرورتی به حضور اولیای دم در دادسرا یا دادگاه را اعلام نماید که نهایتا الزامی است.اگر پاسخ سوال خود را دریافت نکرده اید می توانید تماس بگیرید.صادقی زاده وکیل