مشاوره حقوقی رایگان - کسری متراژ ملک و اوقافی بودن

با سلام ، اینجانب در سال 90 یک قطعه زمین به متراژ 250 متر مربع را طبق تنظیم مبایعه نامه در مشاور املاک از دو نفر فروشنده در یکی از شهرهای استان مازندران خریداری کردم و کماکان بصورت زمین خالی و چهار دیواری محصور در اختیار و تملک بنده است ، زمین در بافت روستایی واقع شده و فعلا سند محضری ندارم فقط همان مبایعه نامه معتبر را دارم .
بعد از چند سال بر اثر کنجکاوی زمین را متر کردم و متوجه شدم زمین حدودا بین 20 تا 25 متر نسبت به متراژ قید شده در مبایعه نامه ( 250 متر ) کسر است حتی با دوربین مخصوص هم که اندازه گرفتم متراژ زمین کم بود .
چند بار هم این موضوع کسری متراژ را حضوری و شفاها به یکی از دو نفر فروشندگان اعلام کردم ولی تاکنون در این رابطه اهمیتی نداده است .
ضمنا چند ماه پس از خرید زمین متوجه شدم زمین خارج از بافت روستا بوده و پروانه برای ساخت نمیدهند ولی میتوان بدون پروانه مثل بقیه همسایه ها ساخت و سازمان اوقاف شهرستان نور نیز اعلام نموده که کلا زمین های منطقه اوقافی میباشد . که این دو موضوع ( خارج از بافت و اوقافی ) را در موقع تنظیم مبایعه نامه نه فروشندگان و نه مشاور املاک به من اعلام نکردند .
حال با توجه به شرح فوق اینجانب را راهنمائی فرمائید .

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام زمین وقف شده را به هیچ عنوان نمی توان فروخت در واقع شما مالک این زمین نیستید. باید علیه فروشندگان ملک دادخواست تقدیم نمایید.