مشاوره حقوقی رایگان - جواز ساختمانی در روستا

باعرض سلام و خسته نباشید خدمت وکلای محترم غرض از مزاحمت این بود که بنده ساکن روستا هستم و بنیاد مسکن در شهرک روستا قطعه زمینی بهم واگذار کرد و منم در همون محدوده قطعه ساخت و ساز کردم ما در روستا اول ساخت و ساز میکردیم بعد شناسنامه ساختمانی بهمون میدادن من هم بعدا تمام ساختمان برای اخذ شناسنامه ساختمانی اقدام کردم که نهاد مربوطه بهم گفت بخشنامه جدید اومده که دیگه شناسنامه ساختمانی صادر نکنیم و به جاش پروانه ساختمانی صادر نکنیم من هم واسه گرفتن پروانه ساختمانی اقدام کردم که اونجا هم بهم گفتن پروانه ساختمانی را باید قبل ساخت و ساز دریافت کنید من الان سوالم خدمت شما این هست من که الان ساختمانم را تمام کردم و امتیاز برق و آب بهم نمیدن به خاطر پروانه ساختمانی الان باید چیکار کنم اگر راه دیگه ای باشه و منو راهنمایی کنید ممنون میشم

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

سلام باید استحکام ساختمان را بگیرید و بعد برای پروانه اقدام کنید

مجيد پشنگ پور

جناب آقای مجيد پشنگ پور:

سلام با توجه به قانون سابق باید عمل کنند و الان شما چون طبق روال قانون انجام دادید و‌تخلف از قانون انجام‌ندادید باید به شما مجوز بدهند

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام با مراجعه به نهاد مربوطه و واریز جریمه میتوانید تسویه حساب اخذ و سپس اقدام به اخذ انشعابات نمایید