مشاوره حقوقی رایگان - پروانه ساختمانی ملک

با سلام.
آیا شهرداری میتواند پراونه ساختمانی به نام مستاجر بدون اطلاع موجر صادر نماید؟

پاسخ ها :

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

پروانه ساختمانی شرایط خاصی دارد و مستاجر اصلا سمتی ندارد که شهرداری حتی به ایشان پاسخگو باشد چه‌ برسد به صدور پروانه به نام ایشان. مگر در املاک موقوفه که سند اجاره تنظیم می شود. برای اطلاع بیشتر نیاز به ارائه جزئیات می باشد