مشاوره حقوقی رایگان - چک امانت

سلام بنده حدود دوسال پیش یک فقره چک سفید امضا به یکی از همکارام دادم که برام وسایل بیاره ولی بنا به دلایلی ایشون نیاورد و من هم حساب چک رو مسدود کردم و اون هم چک رو خرج کرد که اون هم چک رو سفید امضا به یک نفر دیگه داد و از طرف رسید گرفته که این چک به مبلغ دو میلیون و دویصد و پنجاه هزار تومن میباشد و اونطرفی که رسید داده چک رو داده به شریکش و اونم مبلغ چک رو پنج میلیون نوشته و از من درخواست مطالبه وجه کرده

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.شما امانی بودن چک را باید ثابت کنید والا بدهکارید.یاالله

پرسشگر :

امانت بودن چک هم ثابت شده است

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام اصولا چک برای امانت نمی باشد ولی اگر شما دلایلی دارید که چک بنا بوده در جهت خاصی استفاده شود می توانید به جرم خیانت در امانت و استفاده از سفیدمهر و جعل از وی شکایت کیفری نمایید