مشاوره حقوقی رایگان - ارث از عمو

سلام خسته نباشید
عموی پدرم یک فرزند (پسر) داشت که چندین سال پیش فوت کرد و از او دو دختر و همسر مانده است و همه به ما می گفتن که آن پسر فرزند آنها نبوده در واقع فرزند خوانده بوده، پدر بزرگم ( پدری) هم فوت کرد و بعد یک سال عموی مذکور در بالا هم فوت کرده و کلیه اموال در تصرف زن عموی پدرم هست، آیا به ما هم ارث میرسد ؟
و اینکه عروس با فوت پدر شوهرش اقدامی در گرفتن ارثیه دخترانش تا به حال نکرده دلیلی بر فرزند خواندگی آن پسر عمو بوده است؟
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید

پاسخ ها :

فرزانه عزتي

فرزانه عزتي:

سوال نا مفهوم است .چه کسی اول فوت کرده است ؟ چه نسبتی با هم داشته اند .