مشاوره حقوقی رایگان - فروش زمین با وکالت واگذار شده

سلام و احترام، عموی بنده سالها پیش وکالت بلاعزلی را که پدرم در خارج از کشور تنظیم کرده بودند به نام من، به ایشون دادم که اختیار کامل برای زمین های ارثی آنها داشته باشند، در نهایت همه زمین را که سهم الارث پدرم بود را به خود و سپس به غیر فروختند و انتقال دادند،هیچگون وجهی بابت این زمین به ما ندادند، آیا میتوان از ایشون شکایت کرد و چگونه میتوانم حقانیت پدرم را ثابت کنم. ممنون از پاسخ گوییتان

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.فقط در صورتی که دریافت وپرداخت ثمن به موکل ذکر شده باشد.ولاغیر.یاالله