مشاوره حقوقی رایگان - دیوارکشی

سلام علیکم.
بنده زمینی که با نقشه های هوایی و استشهاد دهیار بیش از 25 سال خالی از هرگونه فعالیت کشتی زراعی باغی و ‌.. بوده به متراژ 750متر در محدوده روستا خریداری نموده ام و با طرح روستا 50 متر فاصله دارد. زمین بر جاده آسفالت و حدود 1.60 متر از راه دارای اختلاف سطح است. (پایین تر).
بخاطر اینکه حدود زمین من مشخص شود اقدام به دیوارکشی با سنگ به ارتفاع 80سانت نموده و ملکم را مشخص نموده ام طبق کروکی و نقشه یو تی ام مهندس و رعایت حریم‌ جاده.
متاسفانه جهاد با دو اخطار و علیرغم‌ مراجعه و توضیح اقدام ‌به تخریب بخشی از دیوار را کرده. ایا مجاز به این ‌امر بودن با توجه به اسناد زمین و گواهی دهیار و رعایت حریم.دهیار و اکثر باغداران و مالکان گفتند میتوانم دیوار را تا همسطح اسفالت بالا بیاورم و زمین را یا پر کردن‌ خاک همسطح جاده کنم. ‌بنظر شما کجای کارم ایراد داشت.
ممنونم0

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

هر اقدامی دراراضی کشاورزی بدون مجوز قانونی نیست. حتی نمی توانید شن و ماسه در این زمین بریزید چه برسد به دیوار کشی با هر ارتفاعی و جهاد مطابق قانون می تواند دیوار را تخریب نماید.