مشاوره حقوقی رایگان - عدم دریافت مبلغ دیه که رای نهایی در سال 95 صادر شده است

با سلام پرونده رای نهایی صادر شده در سال 95 ، میخواستم از پرداخت دیه متهم به بنده اطلاع پیدا کنم ، آیا مبلغ دیه توسط متهم که رای نهایی قاضی اعلام شده پرداخت کرده !؟
با تشکر
ممنون میشم

پاسخ ها :

بتول نيكخواه

سرکار خانم بتول نيكخواه:

سلام اجرای احکام مراجعه نمایید دیه باید به شما پرداخت بشه اگر دست شما را نگرفته پرداخت نشده

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام به اجرای احکام مراجعه کنید و با ارایه شماره پرونده سوالتون رو بپرسید