مشاوره حقوقی رایگان - دیه

سلام و عرض ادب.
سه سال پیش یک ماشین به من زد و فرار کرد. هر 2 تا نی پای سمت راستم از 3 جا شکستن. ماشین را پیدا نکردیم. تمام زندگی ام روم فروختم و خرج و مخارج بیمارستان و عمل رو دادم. یک بنده خدا به من گفت یک ستادی هست برای افرادی مثل تو که ماشین بهشون زده و رفته این ستاد یک دیه جزیئی بهت میده. من هم چون پا نداشتم که خودم برم دنبالش یک وکیل گرفتم گذاشتم رو پرونده. تمام مسیر های پرونده طی شد و آخرین بازدید پزشک قانونی رو هم رفتم. 6 ماه پیش بود که به من گفتن دیگر تمام کارهاش انجام شده فقط پرونده ات رو فرستادیم برای ستاد دیه که بهت دیه بدن. دیگر خبری نشد. چند روز پیش مادرم به من گفت برادرت با وکیله دست به یکی کردن دیه تو رو گرفتن برای خودشون.
برادرم که بیکار هست و حتی پول کارت شارژش هم از ما میگیره. دقیقا همین روزها برای خودش یک موتور خریده و 20 مدل لباس و کفش و کلی چیزدیگر برای خودش خرید. هر چی هم بهش میگیم پول این ها رو از کجا آوردی جوابمون رو نمیده.
خدا راضی نمیشه منی کهدر اوج جوانی پام رو از دست دادم و الان هم پام کج جوش خورده. دکتر گفت باید بشکنیمش دوباره گچش بگیریم تا صاف جوش بخوره ولی چون جراتش رو نداشتم و میترسیدم قبول نکردم حاضر شدم تا آخر عمرم با پای کج زندگی کنم. من که تمام زندگیم رو فروختم و خرج بیمارستان و عمل کردم.
من که به خاطر این که پام در گچ بود و در رختخواب بودم و بیکار بودم. دستم خالی بود مجبور شدم گوشیم بفروشم و پول قرارداد با این وکیل رو بدم. حالا چیزی که دولت برای من تعیین کرده که مشکلات زندگیم رو کم رنگ کنم، رو دیگران بالا بکشند؟
لطفا راهنمایی ام کنید از کجا بپرسم و مطمئن بشم که دیه من رو گرفتن یا نه؟

پاسخ ها :

حميرا  ولي زاده درودخاني

سرکار خانم حميرا ولي زاده درودخاني :

با سلام،به ستاد دیه مراجعه نموده و با در دست داشتن مدارک خود به جدیت پیگیر موضوع شوید که آیا وکیل دیه را گرفتند یا خیر؟اگر گرفتند یه نسخه از فیس واریزی دیه به حساب وکیل را از ستاد بگیرید.