مشاوره حقوقی رایگان - تعهد ده ساله سازمانهای دولتی

سلام اینجانب به تازگی شناسه یا ردیف استخدامی برای استخدام در وزارت جهاد کشاورزی دریافت کرده ام و در شرف دعوت به کار هستم. در زمان فراخوانده شدن به کار در سازمان می بایست یک تعهد محضری داده شود که کارکنان به مدت ده سال در همان سازمان خدمت نمایند. از سوی دیگر بنده فارغ التحصیل دکتری تخصصی هستم و علاقمندم تا به عنوان هیات علمی جذب مراکز علمی پژوهشی نظیر دانشگاه ها که وابسته به وزارت علوم هستند، شوم و اگرچه در فراخوان امسال موفق نشدم ولی با توجه به کیفیت رزومه این امکان برای من برای فراخوان آینده وجود دارد.
لطفا راهنمایی بفرمایید که در صورت امضای این تعهد و آغاز به کار در این مجموعه، چگونه می توانم مثلا برای سال آینده آن را فسخ نمایم یا اینکه به وزارتخانه دیگر منتقل شوم. آیا از منظر حقوقی میسر است؟

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر تعهد بدهیدامکان انتقال نیست مگر در اساسنامه قید شده باشد