مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه صوری

با سلام ببخشید سال نود و پنج برای بنده برای اینکه خانومم چشم و هم چشمی میکرد میگفت خونرو صوری به نام من بزن تا بعد یک دعوا برادر زنم برگه سفید قولنامه (برای مغازه جمع شده و بدون کد رهگیری) اورد و خانه را صوری به اسم خانم زد من امضا کردم فقط در قولنامه مبلغ عرف ان زمان نوشته شد و مطرح نشد سوری هست. در ضمن خانه سند نداشت مسکن مهر هست. یک شاهدم باجناقم بدون اطلاع من یک هفته بعد تنظیم قولنامه امضا کرده بود در قولنامه ذکر نشده مبلغ چطوری پرداخت شده یعنی چک وجه نقد یا ... فقط ذکر شده به مبلغ فلان ... که در دادگاه خانم و وکیلش گفتن به عنوان بخشی از مهریه در صورتی که مهریه را دارند میگیرن و تمام سیصد سکه را قاضی برایم برید چندماهی یک سکه پرداخت میکنم ... من میخواستم بدانم میتوانم میتوانم خانه ام که دوسال است به تصرف شان درامده پس بگیرم؟ در ضمن من بعد تنظیم قولنامه یکبار مستاجر با اسم خودم برای خانه ام قرارداد بست خانه خالی شد خانمم با استفاده از قولنامه رفت اجاره داد ...

پاسخ ها :

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام بله امکان اینکه مبایعه نامه صوری ابطال بشه و شما مجددا مالک خانه شناخته شوید خیلی زیاده با وکیل مجرب همکاری کنید تا احقاق حق شود