مشاوره حقوقی رایگان - اسیب وارده از کوتاهی مدیریت پاساژ

سلام حدود سه ماه بیشتره به دلیل شکایت شخصی که از پله برقی پاساژ ... اسیب دید کل پله و اسانسورها خاموش شدن حالا درست نکردن از اینطرف ما که اونجا شاغلیم روزی چندبار باید چندین طبقه رو بالا پایین کنیم زانو درد شدید گرفتیم پاساژ که اصلا جوابگو نیست چطور میشه مجبورشون مرد درست کنن اخه هیچکی زورش به ایشون نمیرسه و جرات ندارن همه رو بیرون میکنه

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

ساختار مالکیت و نوع قرارداد شما با پاساژ باید بررسی گردد. در صورت نیاز به مشاوره تماس بگیرید.