مشاوره حقوقی رایگان - تنزل پست

با عرض سلام و ادب و احترام
اینجانب به مدت 6 سال در یک شرکت دولتی بعنوان رئیس گروه انتصاب داشتم و الان حدود یک سال است بدون هیچ دلیل قانونی و با نظر شخصی مدیرعامل شرکت در یک پست کارشناسی غیر مرتبط با مدرک تحصیلی، تخصص و تجربه انتصاب داده شده ام که این امر باعث کاهش حقوق و مزایای من به میزان حدود یک میلیون تومان شده است.
خواهشمنداست راهنمایی بفرمایید من می تونم شکایت کنم. از چه کانالی باید پیگیری کنم.
با احترام

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

محدودیت برای گواهینامه پایه 3

1. رانندگی در راه های بیرون از شهر (تا بیست وپنج کیلومتر شهر)

2. رانندگی در تمام راهها و خیابانها از ساعت 24الی 05 صبح

3.درصورت داشتن تقصیر و یا ارتکاب به یکی از تخلفات حادثه ساز در سوانح رانندگی جرحی یا فوتی گواهینامه ضبط و ابطال میشود و فرد برای ازمون مجدد به اموزشگاه معرفی میگردد

محدودیت برای گواهینامه موتورسیکلت

1. سوارکردن ترک نشین یا بار

2. تردد در راههای بین شهری تا بیست و پنج کیلومتر

3. تردد در ساعت 22تا 5 صبح

4. درصورت داشتن تقصیر یا ارتکاب به یکی از تخلفات حادثه ساز مصرح در ماده 7قانون رسیدگی به تخلفات رانندگی در سوانح رانندگی جرحی یا فوتی گواهینامه ضبط و ابطال میشود و فرد جهت ازمون مجددبه اموزشگاه معرفی میگردد

درمورد استفاده از بیمه در حالات فوق الذکر هیچ گونه ممنوعیتی برای دارندگاه گواهینامه جدیدالصدور وجود ندارد و شرکت بیمه گر موظف به ایفای تعهدات خود در برابر بیمه گزاران می باشد